• Alumnes del Valldemossa visiten l’exposició “La Fabra i Coats. Abans i ara: síntesi històrica”

    Divendres 3 de juny 90 alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Valldemossa de Nou Barris van visitar l’exposició “La Fabra i Coats. Abans i ara: síntesi històrica” de la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona.

    A partir d’un acord de col·laboració amb els Amics de la Fabra i Coats les visites guiades del recinte fabril que organitza el MUHBA passaran per la seu del nou local del CNL de Barcelona, delegació de Sant Andreu, antiga fàbrica d’oficines, que acull l’exposició.

    Qualsevol persona interessada a visitar aquesta exposició ho pot fer de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Si voleu venir amb un grup, ens podeu escriure un correu a dinamitzacio.santandreu@cpnl.cat i a ibigorra@cpnl.cat.

    Us hi esperem!

    IMG_4017 IMG_4020 IMG_4024 IMG_4025

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia