• Puri Pinto parla de les llengües de la seva vida

  e_puri_editora_129_14008_1El dijous 10 de novembre a les 19 h, la filòloga Puri Pinto, castellanoparlant de naixement i catalanoparlant d’adopció, ens oferirà una xerrada sobre les llengües de la seva vida, en el marc del concurs d’autobiografies lingüístiques Les llengües de la meva vida que organitza el CNL de Barcelona.

  Puri Pinto fa 23 anys que exerceix de professora de llengua i literatura catalanes a l’ensenyament secundari i és una de les persones que han col·laborat en la creació del discurs dels catalanoparlants d’adopció. Ha estat sots-presidenta del grup de catalanoparlants d’adopció Veu Pròpia, vocal del Consell Social de la Llengua catalana i membre de l’executiva de la Plataforma per la Llengua.

  Amb Q de Formatge és el seu primer llibre i ens hi parla, des del respecte i la crítica, de l’experiència i les idees que li ha aportat el fet d’aprendre, ensenyar i transmetre una llengua que, contra tot pronòstic, va adoptar i va fer seva.

 1. Mari cruz

  04 nov. 16
  0:10 #

  Hola,

  Sòc una alumna del Intermedi 1 i volia preguntar si aquest acte està obert a tothom. Vull dir que si podria venir una persona amb mi que no es de classe.

  Gracies

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia