• Sessions de suport de català a la Comissió de Dones del projecte Transforma’t de Bon Pastor

  A través d’un acord de col·laboració, la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona ofereix sessions de suport en l’aprenentage de la llengua catalana al grup de dones que conformen la Comissió de Dones del projecte Transforma’t mentre esperen que comencin els cursos del setembre.

  La Comissió es reuneix un cop per setmana a la biblioteca de Bon Pastor -que cedeix els espais de trobada, l’espai de la sala d’ordinadors i els llibres de Lectura Fàcil- i amb les pautes i procediments que els donem van treballant a través del suport mutu.

  D’entre les activitats proposades per poder ser autònomes en el seu aprenentage hi ha la lectura en veu alta comentada, el coneixement de la plataforma Parla.cat i llocs web on poden trobar materials per augmentar el vocabulari o millorar l’expressió oral.

  En la darrera sessió s’ho van passar molt bé aprenent com funciona el Parla.cat i fent les activitats dels cursos on s’han inscrit. Van sortir-ne molt motivades!

  A Bon Pastor, la cooperativa Espai Coneix SCCL està desenvolupant el projecte Transforma’t, una iniciativa per treballar la participació inclusiva de la comunitat gitana en l’àmbit de prevenció dins la competència de la mediació comunitària.

   

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

 

Horari d’atenció:

de dilluns a divendres de 9 a 14h i dijous també de 16 a 20h.

 

 


Recursos lingüístics en línia