• Sessions de suport de català a la Comissió de Dones del projecte Transforma’t de Bon Pastor

    A través d’un acord de col·laboració, la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona ofereix sessions de suport en l’aprenentage de la llengua catalana al grup de dones que conformen la Comissió de Dones del projecte Transforma’t mentre esperen que comencin els cursos del setembre.

    La Comissió es reuneix un cop per setmana a la biblioteca de Bon Pastor -que cedeix els espais de trobada, l’espai de la sala d’ordinadors i els llibres de Lectura Fàcil- i amb les pautes i procediments que els donem van treballant a través del suport mutu.

    D’entre les activitats proposades per poder ser autònomes en el seu aprenentage hi ha la lectura en veu alta comentada, el coneixement de la plataforma Parla.cat i llocs web on poden trobar materials per augmentar el vocabulari o millorar l’expressió oral.

    En la darrera sessió s’ho van passar molt bé aprenent com funciona el Parla.cat i fent les activitats dels cursos on s’han inscrit. Van sortir-ne molt motivades!

    A Bon Pastor, la cooperativa Espai Coneix SCCL està desenvolupant el projecte Transforma’t, una iniciativa per treballar la participació inclusiva de la comunitat gitana en l’àmbit de prevenció dins la competència de la mediació comunitària.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia