• Alumnes d’Inicial 2 de Convivim visiten Cal Romesco i Can Clariana

    Dimecres 6 de juny els alumnes de l’Incial 2, de la professora Teresa Prades, que es fa a Convivim, centre d’orientació a l’immigrant, van fer una sortida que els va permetre conèixer l’entorn i fer una pràctica oral en un context real.

    Primer van visitar Cal Romesco i van saber que és un projecte social sense ànim de lucre que té com a objectiu principal donar a conèixer les capacitats de persones amb problemes de salut mental. Allà hi van fer una pràctica de vocabulari i es van informar sobre la varietat de productes que ofereix la cooperativa. Després van anar fins al Centre Cívic  Can Clariana Cultural on van poder veure la sala d’actes, la de tallers multifuncional i, a més, van rebre informació sobre les diverses activitats que s’hi ofereixen, especialment les d’aquest estiu.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

 

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici antigues oficines, 1r pis

Tel. 932 74 03 56 

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia