• Alumnes d’Inicial 2 de Convivim visiten Cal Romesco i Can Clariana

    Dimecres 6 de juny els alumnes de l’Incial 2, de la professora Teresa Prades, que es fa a Convivim, centre d’orientació a l’immigrant, van fer una sortida que els va permetre conèixer l’entorn i fer una pràctica oral en un context real.

    Primer van visitar Cal Romesco i van saber que és un projecte social sense ànim de lucre que té com a objectiu principal donar a conèixer les capacitats de persones amb problemes de salut mental. Allà hi van fer una pràctica de vocabulari i es van informar sobre la varietat de productes que ofereix la cooperativa. Després van anar fins al Centre Cívic  Can Clariana Cultural on van poder veure la sala d’actes, la de tallers multifuncional i, a més, van rebre informació sobre les diverses activitats que s’hi ofereixen, especialment les d’aquest estiu.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

 

Horari d’atenció:

de dilluns a divendres de 9 a 14h i dijous també de 16 a 20h.

 

 


Recursos lingüístics en línia