• Sessions del web “I tu, jugues en català?” i el de Nadal del CPNL a Nadons en Harmonia

  Dimarts, 11 de desembre, a les 17 hores, i divendres, 14 de desembre, a les 10.30 h, la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona farà dues sessions de presentació de les pàgines web dedicades al programa I tu, jugues en català? i al Nadal del CPNL, per a l’entitat Nadons en Harmonia que forma part de la Federació d’Entitats Socioculturals i de Lleure de Sant Andreu del Palomar, amb qui tenim un acord de col·laboració per a l’organització d’activitats de promoció de l’ús del català.

  Es presentarà la Delegació de Sant Andreu del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona   per donar a conèixer que, a banda de fer cursos de català per a adults, també es treballa en altres àmbits, com el del joc i la joguina en català.

  A partir del web del programa “I tu, jugues en català?“, els pares i mares de l’associació, coneixeran el cercador de jocs, l’app, vocabulari en català de jocs, establiments adherits al programa, altres webs per jugar, enllaços d’interès…

  També veuran el web de Nadal del CPNL on poden trobar tota la informació sobre el Nadal en català: nadales, dites, gastronomia, els pastorets, el tió, la carta als Reis, fires de Nadal…

   

   

   

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

C. Sant Adrià, 20
Recinte Fabra i Coats
Antic edifici d’oficines, 1r pis

 

Horari d’atenció:

De dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Els dijous també a la tarda de 16 a 20 h

 


Recursos lingüístics en línia