• Per Nadal, col·laboració amb el Mercat de Sant Andreu del Palomar

    Si aneu amb la família a comprar al Mercat de Sant Andreu del Palomar, des del 27 de desembre fins al 5 de gener, els vostres fills i filles s’ho passaran d’allò més bé amb l’activitat “Paraules de Nadal” que els tenen preparada en col·laboració amb la nostra Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona.

    Són uns fulls amb activitats diverses: sopa de lletres on hauran de buscar aliments vinculats amb la gastronomia nadalenca, aparellar expressions d’aquestes dates i pintar plantes típiques de Nadal. I mentre els pares i mares compren, els infants podran fer les activitats en un espai dins del mercat.

    Els fulls s’han de demanar a les parades i també hi trobareu cartes del Reis i fulls volanders per instal·lar-se del programa I tu, jugues en català? que dona molta informació als pares i mares a l’hora de recomanar als seus fills el tipus de  jocs i joguines més adequats.

     
     

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

C. Sant Adrià, 20
Recinte Fabra i Coats
Antic edifici d’oficines, 1r pis

 

Horari d’atenció:

De dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

 


Recursos lingüístics en línia