• L’acte de cloenda de l’Any Fabra se celebrarà el 17 de desembre al Teatre Nacional de Catalunya

  El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, presidirà l’acte Estimat Mestre. Dirigit per Carme Portaceli, Estimat Mestre posarà de relleu les dimensions que ha tingut la commemoració i la implicació d’ajuntaments, associacions, universitats i entitats de tot Catalunya.

  La celebració que posarà el punt final a l’Any Fabra tindrà lloc el dilluns 17 de desembre, a les 18.30 h, a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya (Plaça de les Arts, 1). El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, presidirà l’acte Estimat Mestre. Dirigit per Carme Portaceli, Estimat Mestre posarà de relleu les dimensions que ha tingut la commemoració i la implicació d’ajuntaments, associacions, universitats i entitats de tot Catalunya.

  L’acte estarà obert a tothom, però cal formalitzar la inscripció emplenant aquest formulari perquè l’aforament al Teatre Nacional és limitat. Les persones que ho facin rebran un correu electrònic de confirmació, que caldrà mostrar el dia de l’acte per poder accedir a l’interior de la sala.

  Catalunya s’ha bolcat en l’Any Pompeu Fabra

  S’han programat unes 700 activitats a tot Catalunya per commemorar l’Any Fabra, entre les quals destaquen les Conferències Fabra, de les quals se n’han fet 148 a tot Catalunya i que han comptat amb ponents com el president de la Generalitat, Quim Torra; el comissari de l’Any Fabra, Jordi Ginebra; la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; Joan Costa; Rosa Lloret; Jordi Manent; Mònica Montserrat; Josep Murgades; Neus Nogué; David Paloma; Mila Segarra; Genís Sinca i Sílvia Soler, entre d’altres.

  L’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa” ha itinerat en més de 80 indrets d’una cinquantena de municipis i el monòleg teatralitzat “Pompeu Fabra. Jugada mestra!” s’ha representant en 44 sales de tot Catalunya. Són algunes de les activitats commemoratives de l’Any Fabra, que també inclouen col·loquis, rutes, concursos, publicacions i tot tipus de propostes, i que han comptat amb la col·laboració institucional d’ajuntaments, associacions, universitats i entitats.

  Any Fabra 2018

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

C. Sant Adrià, 20
Recinte Fabra i Coats
Antic edifici d’oficines, 1r pis

 

Horari d’atenció:

De dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

 


Recursos lingüístics en línia