• Alumnes de B1 de Sant Andreu visiten el recinte de la Fabra i Coats

    Dilluns 10 de desembre, el grup de B1 de la tarda, amb la professora Teresa Prades, van fer un recorregut pel recinte de la Fabra i Coats.

    L’activitat va ser proposada per l’empresa l’Ordit que s’encarrega de fer un procés participatiu perquè tots els organismes, usuaris i entitats que tenen un espai al recinte o el fan servir, hi diguin la seva pel que fa a la memòria històrica, i sobretot, pel que fa a les seves experiències a l’hora d’utilitzar els espais exteriors comuns a tots. L’objectiu és redactar un document que després passarà a ser un document tècnic que servirà per fer l’urbanització d’aquest espais comuns tenint en compte tot el que han recollit.

    Dilluns 17, un altre grup de B1, de la professora Encarna Mendoza, també va participar en una altra activitat organitzada també a través de l’Ordit. Els alumnes en van sortir molt contents, perquè es tractava d’una activitat de moviment i de cohesió.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

C. Sant Adrià, 20
Recinte Fabra i Coats
Antic edifici d’oficines, 1r pis

 

Horari d’atenció:

De dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

 


Recursos lingüístics en línia