• Presentació del web “I tu, jugues en català” i el web de “Nadal en català” del CPNL al grup de mares “Nadons en Harmonia” de Sant Andreu

    La Delegació de Sant Andreu va organitzar dues sessions per presentar el web del joc i la joguina i el web de Nadal en català a l’associació “Nadons en Harmonia” al Casal de Barri de la Fabra i Coats –l’Ateneu l’Harmonia que formen part de la Federació d’Entitats Socioculturals i de Lleure de Sant Andreu de Palomar amb qui tenim un acord de col·laboració.

    Les sessions es van fer la tarda del dimarts 11 i el matí del divendres 14. El divendres, a més hi havia organitzada una xerrada sobre llibres de 0 a 3 anys per part d’una de les participants,la Marta Roig, que és bibliotecària. Les mares que hi van assistir amb els seus infants van saber amb força detalls tota la informació que poden trobar pel que fa al joc i la joguina en català, els jocs tradicionals, enllaços a webs sobre “joguina segura” i d’altres d’interès, el vocabulari, els establiments adherits, i tota la informació per viure el Nadal en família: nadales, dites, gastronomia, els Pastorets, el tió, la carta als Reis, fires de Nadal, etc.

    Les assistents van fer especial atenció al cercador de jocs i joguines en català i a l’APP que es podran instal·lar per cercar la informació que necessitin quan disposin d’una estona “tranquil·la”.

    Al final de la sessió es van repartir cartes dels Reis i fulls volanders de l’APP I tu , jugues en català?

    La sessió va tenir molt bona acollida, perquè va donar a conèixer aquestes webs que contenen molta informació sobre el món del joc i la joguina i la cultura popular nadalenca.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

C. Sant Adrià, 20
Recinte Fabra i Coats
Antic edifici d’oficines, 1r pis

 

Horari d’atenció:

De dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

 


Recursos lingüístics en línia