• Joc d’escapada: repte superat

    Per commemorar el Dia Internacional del Joc, que se celebra cada 28 de maig, el CNL de Barcelona ha organitzat un joc d’escapada virtual, titulat Els diacrítics han volat. Per participar-hi calia enviar un missatge a una adreça electrònica des de la qual s’enviaven les instruccions del joc, que ha estat actiu del 22 al 31 de maig.

    Un total de 632 persones van escriure un correu electrònic al Dr. Dídac Crític per ajudar-lo a trobar els 15 diacrítics perduts. Cada una de les 15 paraules s’amagava en un espai emblemàtic de la ciutat de Barcelona que els participants han sabut trobar a través de diverses proves.

    El joc ha servit per recordar quines són úniques les quinze paraules que des de la publicació de la Nova Gramàtica de l’any 2017 porten accent diacrític.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

 

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici antigues oficines, 1r pis

Tel. 932 74 03 56 

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia