• Cinema en català

  Aquest divendres, 15 d’octubre, s’estrenen en català les pel·lícules Tokyo Shaking i Dos col·legues i la gran bèstia. 

  Tokyo Shaking

  L’11 de març de 2011, un terratrèmol al Japó provoca un tsunami i l’accident a la central nuclear de Fukushima. El desastre fa que bona part dels estrangers siguin repatriats, però l’Alexandra afronta un dilema. Acaba d’arribar de França per treballar en un banc i ha de decidir entre fugir o fer costat als nous companys, i pensar en la família o en la feina, en un context d’incertesa i angoixa.

  Aquesta producció francesa protagonitzada per Karin Viard (DelicatessenLes aparences) és distribuïda per Alfa Pictures en versió doblada al català i versió original subtitulada en català. A Barcelona es pot veure a:

  • Cinemes Girona (Barcelona) VD i VOSC

   

  Dos col·legues i la gran bèstia  
  En Tootson i en Ludiwood viuen la mar de bé amb el seu teixó dins d’un túnel: canten, mengen torrades amb melmelada i fan broma. La bona vida se’ls acaba quan una severa maquinista pretén desallotjar-los. Abans d’abandonar casa seva, se’ls acut visitar l’avi amb la confiança que ell sabrà resoldre el cas. La recerca del llegendari pirata Capità Tootson obre una nova aventura que els farà descobrir la gran bèstia.

  Doblada al català i distribuïda per Paycom Multimedia, a Barcelona es pot veure a:

  • Cinemes Girona (Barcelona)
  • Zumzeig Cinema (Barcelona)

   

  Més informació a http://www.gencat.cat/llengua/cinema/

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

 

Horari d’atenció al públic:

de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 h i dijous de 16:00 a 20:00 h

ATENCIÓ PREFERENT AMB CITA PRÈVIA: 

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici antigues oficines, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia