• Tàndem cultural

    Un projecte que vol crear espais de trobada entre aprenents de català i catalanoparlants habituals, per compartir cultura i conversa en català.

    Tàndem Cultural, impulsat per Òmnium Cultural amb la col·laboració del Voluntariat per la llengua, neix amb la voluntat d’impulsar l’ús social del català, facilitar l’accés a la cultura, generar vincles entre persones de procedències diverses i reforçar el sentiment de pertinença col·lectiva a través de la llengua.

    A partir d’aquest dimecres, 13 d’octubre, i fins al 17, tant les persones que volen practicar la llengua (aprenents) com aquelles que volen ajudar-les a fer-ho (voluntaris) s’hi podran apuntar individualment i de forma gratuïta a través de la pàgina www.tandemcultural.cat i podran escollir d’entre la programació d’activitats que s’organitza arreu de Catalunya per a aquest mes (teatre, cinema, música, dansa, visites comentades, màgia, etc.). Del novembre en endavant, els períodes d’inscripció restaran oberts del 5 al 10 de cada mes.  

    Més informació aquí i aquí.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

 

Horari d’atenció al públic:

de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 h i dijous de 16:00 a 20:00 h

ATENCIÓ PREFERENT AMB CITA PRÈVIA: 

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici antigues oficines, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia