Arxiu per abril, 2011

  • Visites a Astrofels obertes al públic en general

    Informació:

    Per als que no heu pogut gaudir de la visita que vam fer el dia 14 d’abril a l’Observatori Astronómic de Castelldefels, us comunico els dies que podeu anar pel vostre compte.  Són dies oberts al públic en general els següents divendres:

    – 13 de maig, de 22 a 23 h.

    – 10 de juny, de 21.30 a 23 h.

    – 7  d’octubre, de 20 a 21.30 h.

    – 18 de novembre, de 19 a 20.30 h.

    – 2 de desembre, de 19 a 20.30 h.

    Però amb les seguents condicions:

    Per assistir-hi és obligatòria la inscripció prèvia; cal enviar un missatge a: astrocastelldefels@gmail.com , amb els noms, edats i telèfon de contacte de les persones que s’hi vulguin inscriure.

    Si aneu a alguna d’aquestes visites podeu deixar aquí els vostres comentaris i impressions.

    Aquí teniu la notícia que va publicar  l’Afons López, d’Astrofels, al seu bloc sobre la visita de voluntaris i aprenents del CNL Eramprunyà a Cal Ganxo:

    Voluntaris per l’observació…

    Animeu-vos a anar-hi!

    Article complet

  • Literatures compartides a Castelldefels

    Bon dia!

    Amb motiu de Sant Jordi, des del Servei Local de Catalàla de Castelldefels organitzem l’exposició Literatures compartides a Castelldefels. Es tracta d’un recull de textos on l’alumnat dels cursos de català i els participants de les Sessions d’Acollida expliquen quines són les mostres  literàries (orals o escrites) més significatives per a ells i per què. Poden ser contes, poemes, novel·les… L’exposició s’estructurarà a partir de la llengua original d’aquestes propostes: literatura en català, en castellà, en francès, en anglès,  en àrab…

    De moment, podem aprofitar aquest espai per començar a opinar. Quina és la mostra literària més signifcativa per a vosaltres? Per què?

    Si voleu més detalls de l’exposició, podeu consultar l’enllaç següent:

    Literatures compartides a Castelldefels

    Article complet

  • Més col·laboradors amb el VxL de Sant Boi de Llobregat

    Hola,

    Tenim més entitats i establiments comercials que s’han volgut adherir al Voluntariat per la llengua:  Entreu aquí.

    Article complet

  • Visita a l’Observatori Astronòmic de Castelldefels

    El dia 14 d’abril, dijous, es farà una activitat adreçada a totes les persones inscrites com a voluntàries o aprenentes al Voluntariat per la llengua del CNL Eramprunyà (que inclou els serveis locals de català de Castelldefels, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans).

    Aquesta activitat consta d’una xerrada i una sessió d’observació astronòmica a l’Observatori Astronòmic de l’Agrupació Astronòmica de Castelldefels a càrrec de l’Alfons López Borgoñoz, president d’aquesta agrupació.

    L’hora i el lloc de la trobada serà a les 19 h al costat de la marquesina dels autobusos del carrer Santiago Rusiñol (entre c. Pintor Serrasanta i l’av. Primer de Maig), darrera de la plaça de l’Església de Castelldefels, des d’on es farà a peu el trajecte per arribar fins a l’Observatori (Camí de Cal Ganxo, s/n). L’activitat finalitzarà a les 22.30 h.  De baixada, passarem al costat de la parada del bus nocturn N14, que fa el seu recorregut pels quatre municipis esmentats.
    Inscripcions tancades per haver assolit l’aforament màxim de l’Observatori.

    Article complet

  • Concurs de Sant Jordi: vota per una paraula apadrinada

    Aquest concurs és per a l’alumnat i el voluntariat dels serveis locals de català de Castelldefels, Gavà i Viladecans i es farà del 4 al 23 d’abril de 2011.
    Per participar-hi caldrà votar per una de les paraules apadrinades al concurs de l’Any Maragall que es va fer el desembre de 2010.

    Què heu de fer amb aquestes paraules?
    1/  Votar per una d’elles, la que més us agradi
    2/  Fer un conte breu (opcional), d’un màxim de 100 paraules, on aparegui de forma destacada la paraula que heu votat.  El conte  l’heu de fer arribar:
    ●    Per correu electrònic
    ●    Al Servei Local de Català que us correspongui

    Enllaç a la notícia del web del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà
    Publicarem quines han estat les paraules més votades; hi haurà premis per al seus padrins.  També es farà un sorteig de regals entre els participants d’ambdues parts del concurs i penjarem els relats guanyadors al bloc del voluntariat eramprunyanenc.

    Cada SLC es posarà en contacte amb les persones guanyadores.

    Article complet

  • Incoporació de nous establiments de Castelldefels al VxL

    Bon dia!

    Tal com us vam avançar a la presentació de la 14a dició del VxL de Castelldefels, 7 establiments de la ciutat s’han adherit al programa. Què vol dir? En aquests establiments, que podreu identificar perquè han penjat el logo del programa en un lloc visible, trobareu facilitats per expressar-vos en català encara que us costi una mica. Si voleu saber de quins establiments es tracta, trobareu la informació en l’enllaç següent:

    Establiments i entitats de Castelldefels adherides al VxL

    I a practicar…

    Article complet

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL