• Primera trobada de parelles lingüístiques del CNL Eramprunyà

  Hola a tothom!

  Avui us volem fer cinc cèntims de la I Trobada de parelles lingüístiques de tot el Centre:

  El passat dissabte, dia 28 de maig, voluntaris i aprenents del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà (CNL) van fer la primera trobada conjunta de parelles lingüístiques de tots els serveis locals de català (Castelldefels, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans) del CNL i dels municipis vinculats (Begues, Sant Climent de Llobregat i Torrelles de Llobregat) al Centre Municipal Frederic Mompou de Castelldefels.

  L’ambient festiu de la trobada el va iniciar el grup gavanenc de teatre BATEGA amb l’escenificació de l’obra La primera vegada, que fa referència a la primera trobada lingüística entre voluntaris i aprenents. A continuació, es van formar grups barrejats amb voluntariat de cada municipi i van intercanviar les seves experiències i anècdotes.  Aquesta interacció va donar com a resultat uns eslògans que va crear cada grup per engrescar a fer-se voluntari del Voluntariat per la llengua.

  El senyor Jaume Pujades, president del Consell de Centre del CNL Eramprunyà, va lliurar uns premis als voluntaris més veterans de cada Servei com a reconeixement a la seva dedicació al voluntariat.  Les safates commemoratives han estat elaborades pels alumnes de la Fundació Finestrelles.

  El punt final de la festa el va posar el refrigeri que va acompanyar el passi de fotografies d’activitats i sortides diverses de les parelles lingüístiques.

  Aquí teniu l’enllaç a la notícia; hi podeu veure els eslògans que van fer els grups

  Què us va semblar la festa?  Animeu-vos a deixar els vostres comentaris en el bloc!

 1. Teresa Moral

  31 maig 11
  20:03 #

  Hola a tothom !

  Em dic Teresa, del grup de teatre BATEGA .
  La festa em va semblar meravellosa .

  Grácies Cati per tot. Un petó .

 2. Rosa Maria Marquès

  02 juny 11
  10:14 #

  Com ja vaig dir a la Cati, la trobada va estar molt ben organitzada i la dinàmica em va agradar. Ens ho vam passar molt bé, encara que de Sant Boi només vam ser quatre voluntaris.

 3. Victoria Escobar

  04 juny 11
  17:18 #

  Hola a tots. Gràcies per haver publicat una paraula tant important a la meva vida i de moltes persones que m´envolten. Voldria ser guanyadora d´altres coses però fins ara no ho he aconseguit. A veure si tinc més sort a les Oposicions o a altres feines. Suposo que alun dia ho aconseguiré. Ens veiem el día 17 de juny. Fins la propera! Aquest any m´ho he passat d´allò més bé, malgrat altres coses que m´han succeït. Una abraçada.

 4. Delia

  21 juny 11
  12:49 #

  M’agraden molt les vostres activitats.
  Endevant!

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL