• Presentació de la IV Mòstra de Cinèma Occitan Llanterna Digital 2011

  El dia 3 de novembre, a les 19 hores, tindrà lloc la presentació de la IV Mòstra de Cinèma Occitan Llanterna Digital 2011 a la seu de l’Ateneu  Barcelonès.  Serà presidida per la directora general de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Yvonne Griley, i el vicesíndic primer d’Aran, Luis Carlos Medina, i comptarà ambl’assistència del director del llargmetratge programat per a la sessió, Stéphane Valentin, i la  responsable de la idea original i protagonista, Sophie Jacques.

   

  Les projeccions encarregades d’inaugurar aquesta primera sessió a Barcelona seran:

  –  el curtmetratge Bufola e lo lop blanc, faula rural basada en un conte popular occità, del realitzador Francis Forcou,

  –  i el llargmetratge documental Bodega.  Buf de vida!, sobre la recuperació de la bodega, instrument tradicional gairebé desaparegut i ara ben representatiu de la música occitana.

  La vetllada es clourà amb una mostra musical de l’instrument bodega, a càrrec de Sophie Jacques.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL