• El Voluntariat per la llengua, present a la fira Smap Expo, adreçada a la comunitat marroquina

    El Consorci per a la Normalització Lingüística i la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura han compartit un espai dins l’estand institucional de la Generalitat de Catalunya a la fira Smap Expo, el saló del sector immobiliari i de l’art de viure marroquins, celebrat els dies 2, 3 i 4 de desembre al Palau Sant Jordi. S’hi ha portat a terme, a més de la difusió i promoció dels cursos de català, activitats relacionades amb el programa Voluntariat per la llengua i el foment de l’ús del català.

    La voluntària Juana Maria Huélamo, de Viladecans, i l’aprenenta Ouafae Kabbani, de Castelldefels, van convidar els visitants a la fira a fer un tastet de parelles lingüístiques.  Hi van anar com a representants del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà.  Moltes gràcies per la vostra col·laboració, noies!

    Entreu aquí per llegir la resta de la notícia i veure la galeria de fotografies d’aquesta activitat.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL