• Tintín i el secret de l’Unicorn a Castelldefels

  Bon dia!

  Aquest mes de gener podrem veure Tintín i el secret de l’Unicorn dins del Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels. Encentem el 2012 amb una novetat molt important: les entrades costen 3,5 euros i  no necessitem cap val de descompte perquè ens facin aquest preu. Quan la podrem veure?

   Dissabte 28 de gener (16.15 h)

  Diumenge 29 de gener (12.15 h)

  On? Als multicines Filmax Castelldefels, Centre Comercial l’Ànec Blau. Us deixem un enllaç per saber una mica més de la pel·lícula.

  Tintín i el secret de l’Unicorn

  Podeu aprofitar per anar-hi amb les vostres parelles lingüístiques, amics o familiars. Si algú s’hi anima, ja ens dirà què li ha semblat la pel·lícula.

  Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL