• Condol pel voluntari Josep Borràs

    El dia 17 de gener ens va deixar el Josep Borràs.  Era molt conegut a Sant Boi perquè va portar durant més de deu anys el bar de Cal Ninyo. Va participar en vuit edicions del Voluntariat per la llengua fent de voluntari amb dotze aprenents diferents.  Com a responsable d’aquest bar va preparar el refrigeri de cloendes dels cursos de català i del voluntariat del Servei Local de Català.  La seva vídua regenta l’establiment Herbes per curar, comerç ubicat al carrer Lluís Castells, 6 i col·laborador amb el Voluntariat per la llengua.

    Hi haurà una cerimònia religiosa al Tanatori de Sant Boi el dia 18 de gener a les 16.30 h.  L’enterrament es farà al Cementiri Municipal a les 17 h.

    El SLC Sant Boi lamenta aquesta pèrdua i dona el seu condol a la vídua i fills.

    Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL