• Català a l’atac: Microespais de divulgació lingüística a la televisió

              Hola,

    A TV3  ha començat aquest mes de gener un nou programa de divulgació lingüística, curt i en clau d’humor.

    Català a l’atac és una sèrie 45 de microespais, d’uns 40 segons de durada, de divulgació de temes lingüístics. Els episodis mostren, amb sentit de l’humor, la riquesa expressiva de la llengua catalana, com poden ser col·loquialismes que els diccionaris encara no han incorporat, etimologies curioses, sinònims, frases fetes i varietats dialectals.

    El títol del programa parteix del cèlebre palíndrom. Català a l’atac s’emet a TV3 des del dia 9 de gener, de dilluns a divendres abans del Telenotícies comarques i del Telenotícies vespre.

    Enllaç per veure els microespais emesos

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL