• III edició del concurs literari “Microrelats Ciutat de Gavà”

  L’Ajuntament de Gavà convoca “Microrelats Ciutat de Gavà” amb la col·laboració de les biblioteques de la ciutat.

  Ja és obert el termini per participar en la tercera edició del concurs literari “Microrelats Ciutat de Gavà”, convocat per l’Ajuntament amb la col·laboració de les Biblioteques de Gavà.

  L’objectiu del certamen és promoure l’escriptura entre la població de més de 16 anys, que haurà d’ambientar els seus escrits a la ciutat.

  Les bases, que ja es poden consultar al web de les biblioteques i a la plana municipal, marquen l’extensió màxima de les obres a un màxim de 1.200 caracters. Les obres poden ser escrites en català o castellà.

  Els participants han de fer arribar els seus microrelats a la biblioteca Josep Soler Vidal a través de l’adreça de correu electrònic b.gava.jsv@diba.cat en format word. La data límit de presentació és el 15 d’abril a les 23.30 hores.

  Aquest any el premi consistirà en un e-book, tant per al  guanyador com per als dos accèssits.

  El jurat estarà format per les directores de les dues biblioteques, Maite Pinteño, de la Josep Soler Vidal i Isabel García, de la Marian Colomé; Alfons Guri, responsable de l’especialització en microrelats de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès i Cati Rivera, dinamitzadora del Voluntariat per la Llengua i moderadora del Club de Lectura Fàcil en Català.

  El veredicte es donarà a conèixer el 25 d’abril en els actes de la diada de Sant Jordi.

  Bases del concurs

  Web de la xarxa de biblioteques de Gavà

   

   

   

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL