• La carnisseria Carme de Sant Boi de Llobregat ha editat un llibret de receptes de carn en català

    La carnisseria Carme és un establiment col·laborador amb el Voluntariat per la llengua de Sant Boi de Llobregat  que podeu trobar a la parada 36 del Mercat de la Muntanyeta.

    El llibret de receptes de la carnisseria Carme explica les diferents parts de la vedella, com cuinar-les i receptes com ara el fricandó, l’ossobuco i l’estofat, entre d’altres.

    Els establiments col·laboradors amb el Voluntariat per la llengua adquireixen el compromís de garantir que les persones que vagin a l’establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat.

     

    Enllaç al llibret de receptes

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL