• Allibera un llibre i dóna-li un lector (Castelldefels i Viladecans)

  Amb motiu de Sant Jordi, els Serveis Locals de Català de Castelldefels i de Viladecans organitzen la campanya Allibera un llibre i dóna-li un lector, que fomenta l’hàbit de la lectura a través de l’intercanvi d’un llibre usat perquè sigui rellegit.

  La campanya, que pretén alliberar per Sant Jordi les emocions i el coneixement que els llibres emmagatzemen a les prestatgeries, té un funcionament ben senzill: cedeixes un llibre al fons i te n’enduus el que més t’agradi per la Diada. Hi vols participar?

  • Del 10 al 19 d’abril cedeix el teu llibre* al SLC de Viladecans (de dilluns a divendres de 9 a 15 h) o al SLC de Castelldefels (de dilluns a divendres  9.30 a 13 h).  Et donarem un val que podràs bescanviar per un altre llibre. Si vols, pots deixar una nota al lector següent del llibre que alliberes.
  • El dia 20 d’abril publicarem a www.cpnl.cat/xarxa/cnleramprunya els llibres que s’han alliberat i els establiments on es podran recollir
  • La Diada de Sant Jordi entrega el val i recull el llibre que vulguis a l’establiment col·laborador on estigui dipositat dins del seu horari comercial

  *Es poden cedir llibres en català (de narrativa, poesia o teatre) que estiguin en bon estat i que l’edició tingui com a màxim 10 anys.

  Un llibre reneix en cedir-lo

  i reviu en llegir-lo

  Anima-t’hi!

  Establiments col·laboradors

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL