• Visita guiada a les Termes Romanes i al nou Museu de Sant Boi de Llobregat

    El SLC de Sant Boi de Llobregat organitza una visita guiada a les Termes Romanes i al  nou Museu de Sant Boi el dia 20 d’abril a les 10 h.

    Hora i lloc de trobada: a les 9.50 h davant la porta de les Termes (avinguda de Maria Girona, cantonada amb el carrer de l’Hospital).

    Les Termes Romanes són les instal·lacions termals de caràcter privat millor conservades de Catalunya i l’actual seu del Museu de Sant Boi fa poc que s’ha inaugurat.

    La visita és gratuïta i oberta a tot l’alumnat  del SLC de Sant Boi de Llobregat i  també a les persones que participen al Voluntariat per la llengua del CNL Eramprunyà, però cal fer la inscripció prèvia.

    Inscripció: fins al 18 d’abril per telèfon (93 652 95 85), per correu electrònic (santboi@cpnl.cat) o a les aules del SLC de Sant Boi (digueu-li al professor/a).

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL