• Què és el Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà?

    El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) és un ens creat a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments, consells comarcals i diputacions amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits. Té una xarxa de 22 centres de normalització lingüística (CNL) distribuïts arreu del territori català.

    L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat és membre fundador del CPNL. El CNL Eramprunyà, amb seu a Sant Boi de Llobregat,  està format per quatre serveis locals de català (SLC): SLC de Castelldefels, SLC de Gavà, SLC de Viladecans i SLC de Sant Boi de Llobregat.

    Enllaços d’interès

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL