• Els records de la guerra civil a Gavà del voluntari Pere Alcaraz

  El Servei Local de Català de Gavà i el Centre d’Història de la Ciutat us conviden a una xerrada col·loqui a l’Arxiu Municipal de Gavà el dia 21 de juny a les sis de la tarda.  L’Arxiu es troba al Centre d’Història de la Ciutat, al carrer de Salvador Lluch, 22.

  L’Assumpció Gabernet, tècnica de l’Arxiu, farà una introducció general per contextualitzar el tema i a continuació el Pere Alcaraz, voluntari del Voluntariat per la Llengua, explicarà la seva experiència. Pere Alcaraz (és el de la foto), de petit, va ser usuari del refugi antiaeri de Gavà durant la guerra.

  Després d’aquestes dues intervencions es donarà pas a un torn obert de preguntes.

  L’aforament de la sala de l’Arxiu Municipal és limitat.  Cal fer inscripció prèvia.

  Inscripció fins al 15 de juny.  Com fer-la?

   per telèfon (93 638 26 11),

  –  per correu electrònic (vxl.eramprunya@cpnl.cat)

  – a les aules (digueu-li al professor/a)

  – en aquesta entrada del bloc, deixant-hi un comentari.

  Pensem que aquesta activitat és una bona oportunitat per difondre i recordar aquesta part de la història de Gavà i volem aprofitar aquesta circumstància per organitzar una xerrada de recuperació de la memòria històrica a través de l’experiència viscuda per aquest voluntari.

  Us hi esperem!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL