• Recull d’endevinalles dels SLC de Gavà i Sant Boi de Llobregat

    Us presentem el recull d’endevinalles del concurs de Sant Jordi:

    Aquest any el concurs de Sant Jordi anava d’endevinalles. Calia endevinar-ne i proposar-ne unes quantes, i el resultat ha estat aquest bonic recull que ara us presentem. Us el podeu descarregar o bé el podeu consultar a l’apartat de Recursos del CNL.

    Us convidem a llegir-lo!

    Enllaç al recull d’endevinalles

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL