• Festa romana MMXII de Sant Boi de Llobregat

  De nou arriba a Sant Boi la festa romana LVDI RVBRICATI, en la seva novena edició.

  Aquest any es presenta com a tema central l’esclavitud, a propòsit de dos personatges trobats a partir de les excavacions arqueològiques que des de fa anys es porten a terme dins el municipi: Germanus i Primitiva.

  Us convidem a gaudir de la festa romana a la llera del Rubricatum els dies 9 i 10 de juny.

  Salutem!!

  Entreu aquí per veure més informació

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL