• Espais Escrits i Mapa literari català 2.0

  Hola!

  Us convidem a una passejada literària de la mà d’Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català.

  Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català presenta el projecte del Mapa Literari Català 2.0 (MLC) amb la voluntat de dinamitzar el coneixement de la literatura catalana a través de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

  El mapa del MLC conté un miler de fragments d’obres literàries, acompanyats d’un important contingut multimèdia, amb fotografies, vídeos i locucions dels textos amb veus tant reconegudes com les de Pere Arquillué, Carles Sales, Rosa Cadafalch o Mercè Managuerra.

  Igualment, el MLC ofereix la possibilitat de recórrer rutes literàries, tant virtuals com practicables.

  Enllaç al web d’Espais Escrits

  Escriptors i espais

  Rutes literàries

  Mapa literari

  L’associació privada Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català ha signat un acord de col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística per promoure el foment de la lectura entre els participants al programa Voluntariat per la llengua i l’alumnat dels cursos de català per a adults.

  Ja podeu començar a gaudir d’aquest lloc web i desar-lo com a preferit al vostre ordinador!

   

 1. Gràcies, Cati!

  Amb l’alumnat a distància l’hem utilitzat com a model per fer una tasca: preparar dues rutes literàries.
  Si en voleu tenir coneixement: http://blogs.cpnl.cat/distanciagava/2012/05/14/on-anirem/

  Jaume Sans i Vellvehí

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL