1. Victoria Escobar (Gavà)

    02 jul. 12
    20:44 #

    Hola a tots els voluntaris, aprenents i a tu Cati. M’agraden molt les fotos de l’àlbum. I que passeu un bon estiu. El curs que ve si no tinc feina vull continuar al voluntariat però al club de lectura no sé si em donarà temps, potser sí. Fins la propera! Ah, m’he tornat a quedar sense el carnet del voluntariat. Us saluda afectuosament Victoria Escobar.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL