• Activitat d’estiu amb el carnet del Voluntariat per la llengua

  Hola!

  Molts de vosaltres heu començat ja les vacances d’estiu i no ens tornarem a veure fins al setembre.  Durant aquesta pausa estiuenca  volem proposar la següent activitat al voluntariat lingüístic de Castelldefels, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans: comprovar els avantatges del carnet del Voluntariat per la llengua fent el següent:

  – anant als llocs que es poden visitar amb el carnet,

  – enviant-nos una fotografia de la visita

  – i comentant l’experiència en aquest bloc.  On heu de fer el comentari?  A la columna esquerra de la notícia, a la icona “comentaris”.

  Les fotografies cal enviar-les a l’adreça vxl.eramprunya@cpnl.cat  abans de l’11 de setembre.  Volem fer un recull fotogràfic de les vostres experiències com a participants del Voluntariat per la llengua. I un molt bon lloc per al recull és aquest bloc.

  Si fas la visita i ens n’envies una foto, la penjarem en aquest bloc i et donarem un petit obesqui (el Joc de jocs).

  Avantatges del carnet del Voluntariat per la llengua

  Animeu-vos a participar-hi!

 1. Victoria Escobar

  15 oct. 12
  12:13 #

  Bona tarda Cati,

  Aquest e-mail és per a explicar-te’n que m’ agradat el MNAC. És un Museu Contemporani, hi ha escultures que m’han agradat, els retaules que entre totes les obres està la Col.lecció Thissen) dels segles XV i XX. Entre totes les obres destaquen els retaules de la vida i mort de Jesucrist, especialment religioses. És tot aixó el que jo he pogut entendre d’ aquest Museu. També he visitat el Castell de Castelldefels, el que hi havía imatges de la Guerra Cívil Espanyola. Encara que he visitar-los altre vegada, m’han agradat pero he de veure altres museus de Cataluya i Parcs, etc..

  Atentament:

  Victoria Escobar.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL