• Ice Age 4 inaugura el Cicle de cinema infantil en català a Castelldefels

  Bon dia!

  Comença el curs i, per tant, reprenem el Cicle de cinema infantil en català a Castelldefels. La pel·lícula que inaugurarà la XVI edició del Cicle és Ice Age 4.  Les entrades costen 4 euros i  no necessitem cap val de descompte perquè ens facin aquest preu. Quan la podrem veure?

   Divendres 12 d’octubre (16.15 h)

  Dissabte 13 d’octubre (16.15 h)

  Diumenge 14 d’octubre (12.15 h)

   

  On? Als multicines Filmax Castelldefels, Centre Comercial l’Ànec Blau. Us deixem un enllaç per saber una mica més de la pel·lícula.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL