• Programes a Ràdio Sant Boi (89.4 FM)

  Hola!

  Us convidem a escoltar uns programes molt interessants que emet Ràdio Sant Boi:

  + El català en dos minuts (abans El català en cinc minuts) és un espai radiofònic on es tracten tota classe de temes relacionats amb la llengua catalana.   Amb la col·laboració del Servei Local de Català de Sant Boi de Llobregat.  Enllaç a la notícia.

  + Onescat (curs de català inicial) i Topònims de Catalunya, a partir del mes de novembre.  Enllaç a la notícia.

   

  Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL