• Optimot: El bloc de consultes lingüístiques de la Generalitat

    L’Optimot, el servei de consultes lingüístiques de la Generalitat, entra a les xarxes socials.

    La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura posa en marxa el bloc de l’Optimot, un espai que vol apropar aquest servei de consultes a la ciutadania, afavorir la comunicació amb els seus usuaris i cercar-ne la complicitat.

    Seguint la línia d’actuació de la Generalitat de Catalunya en les xarxes socials, el bloc de l’Optimot pretén facilitar la comunicació amb la ciutadania i, alhora, ser un espai de detecció de les seves necessitats.

    Els apunts del nou bloc es publiquen els dimecres, cada quinze dies, des del 5 de setembre de 2012.

    Podeu entrar al bloc a l’adreça següent: http://blocs.gencat.cat/optimot

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL