• Descomptes en les entrades a la Fundació Joan Miró per a l’alumnat del CPNL i les parelles lingüístiques del VxL

    Descomptes en les entrades a la Fundació Joan Miró per a l'alumnat del CPNL i les parelles lingüístiques del VxLA partir d’ara podeu gaudir d’un descompte d’un 20% amb el carnet d’alumne i un 2 x 1 per a la parella lingüística presentant els carnets de VxL.

    La Fundació Joan Miró té la col·lecció pública més completa d’obra de Joan Miró, integrada per pintures, escultures, ceràmiques, tèxtils, gravats i dibuixos de l’artista de totes les èpoques.

    Més informació

     

    Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL