• Visita guiada a l’Arxiu Joan Maragall

    Visita guiada a l'Arxiu Joan MaragallUn grup d’alumnes del SLC de Sant Boi i de participants al VxL del CNL Eramprunyà ha visitat l’Arxiu de Joan Maragall. L’Esther Vilar ens ha guiat a través de la biografia del poeta i ens ha mostrat els diferents espais de la seva darrera casa. Ha estat una visita molt interessant i que recomanem a tothom.

    Més informació, aquí

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL