• Concurs: Regala el català en 6 segons (fins el dia 24 de gener de 2014)

  Regala el català en 6 segons

  El Departament de Cultura ha iniciat el concurs Regala el català en 6 segons, una nova iniciativa destinada a promoure l’ús del català entre els joves, especialment a les xarxes socials.

   

   

  DESCRIPCIÓ DEL CONCURS:

  1. Els participants han de ser majors de 16 anys i seguidors del perfil Twitter @llenguacatalana.
  2. Han d’enregistrar un microvídeo que duri entre 6 i 15 segons en què es mostri com algú o alguna cosa “regala” el català.
  3. Es pot gravar amb el telèfon mòbil, amb una tauleta digital, una càmera fotogràfica, etc.
  4. S’ha de publicar a Vine, Instagram, Youtube, Vimeo o qualsevol altra plataforma.
  5. Finalment, per participar en el concurs cal enllaçar-lo a Twitter fent servir la crida @llenguacatalana i l’etiqueta #elcatalàen6segons. Allò que s’hi digui o s’hi escrigui ha de ser normativament correcte.

  Els microvídeos poden estar fets amb qualsevol tècnica i poden tenir quasevol format compatible amb les plataformes usades per publicar-lo. Totes les propostes han de ser originals i inèdites. El jurat del concurs, que estarà format per representants de la Direcció General de Política Lingüística, la Direcció General de Joventut i la  Coordinadora de Festivals i Mostres de Cinema i Vídeo de Catalunya.

  El tres millors vídeos tindran premi.

  1.      El primer classificat rebrà una càmera GoPro.

  2.      El segon, un lector de llibres digitals.

  3.      El tercer, una estada per a dues persones en un alberg de joventut de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT).

  A més, tots els premiats seran obsequiats amb un carnet TR3SC per a un any i entrades gratuïtes per a activitats i equipaments culturals.

  La Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família col·labora en la iniciativa.

  Bases del concurs i informació

  Animeu-vos a participar-hi!

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL