• Una voluntària del Voluntariat per la llengua publica un llibre de poemes

    20140203_191732La voluntària VxL i poetessa Raquel Serra presenta a la Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà la seva darrera publicació

    Dilluns 3 de febrer la voluntària del Voluntariat per la llengua Raquel Serra va presentar a la sala d’actes de la Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà el llibre Espurnes de poesia, el seu darrer poemari.
    L’any 2013 aquesta voluntària havia conduït sengles tallers de poesia en aquesta mateixa biblioteca i en la de Viladecans. Els tallers anaven adreçats a les parelles lingüístiques del VxL i a l’alumnat dels cursos de català d’aquests municipis. La presentació va comptar amb l’acompanyament musical d’un guitarrista i es va cloure amb un petit refrigeri.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL