• Llegir per parlar, llegir per aprendre amb el Voluntariat per la llengua

    GrupLlegimParlem Voluntaris i aprenents fan un pràctica conjunta amb aquest nou material de lectura i conversa

    El dia 5 de febrer al matí el Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà ha fet una sessió de presentació de Llegir per parlar, llegir per aprendre a la sala d’actes de la Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà.
    Els assistents, voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua del CNL  Eramprunyà, han fet una pràctica inicial conjunta amb el material i han manifestat la intenció de fer-lo servir en algunes trobades amb les seves parelles lingüístiques com a complement a les converses.
    Llegir per parlar, llegir per aprendre és un nou material editat per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura amb la finalitat de reforçar l’aprenentatge i l’ús de la llengua a través de la lectura. Aquest material es pot descarregar des de la pàgina web del Gencat.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL