• Nou portal de Voluntariat per la llengua (VxL)

    WEB_Portal_Voluntariat_llenguaEl programa Voluntariat per la llengua ha estrenat nou portal: www.vxl.cat. En el nou espai web hi ha diferents apartats amb informació de caràcter general, notícies, actes i activitats al voltant del programa i molts materials pensats per ajudar a practicar català entre les parelles lingüístiques. També es pot trobar informació sobre els descomptes en diversos equipaments culturals i establiments de tot Catalunya que ofereix el carnet de Voluntariat per la llengua.

    VxL és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluïdament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

    El programa va néixer l’any 2003 i ja hi han passat gairebé 80.000 parelles. És un programa reconegut per la Unió Europa i adoptat a l’Aran, Perpinyà, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears i, també, a Bolzano (Itàlia), Flandes (Bèlgica).

    En deu anys d’existència del programa, s’han creat més de 80.000 parelles lingüístiques. Així mateix, els participants en el programa han pogut gaudir de nombroses activitats culturals i d’una xarxa d’entitats i establiments col·laboradors que els han acollit i donat suport.

    Més informació

    Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL