• S’estrena en català el film ‘L’Avi de 100 anys que es va escapar per la finestra’

  avi100anysEl film L’Avi de 100 anys que es va escapar per la finestra s’estrena aquest divendres, 11 de juliol, amb 16 còpies en català, de les quals 14 són doblades i 2 subtitulades. El film, dirigit per Felix Herngren i interpretat per Robert Gustafsson, Iwar Wiklander ¡ i David Wiberg, ha estat doblat i subtitulat amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  La pel·lícula s’inspira en el llibre del mateix títol obra del suec Jonas Jonasson. La novel·la ha venut 2.000.000 d’exemplars i ha estat traduïda a 31 idiomes. També va obtenir el Premi al Millor Llibre que atorgen els llibreters suecs.

  El protagonista, Allan, es troba a punt de fer cent anys i viu en una residència. Tot és a punt per a la celebració però ell salta per la finestra i marxa cap a l’estació per agafar el primer autobús. L’avi s’emporta una maleta plena de diners que havia de vigilar una estona i a partir d’aquest fet el comença a perseguir la màfia, la policia i els responsables de la residència.

  El film s’estrenarà doblat a les següents sales:  Heron City (Barcelona); Cinesa Maremagnum (Barcelona); Multicines Figueres (Figueres); Ocine Girona (Girona); Multicines Bages (Manresa); Cines Olot (Olot); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Yelmo Cines Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Yelmo Cines Parc Central (Tarragona); Cinemes Majèstic (Tàrrega); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); Vigatà Cinema (Vic); Ocine Vila-seca – Port Halley (Vila-seca). Les còpies en VOSC s’estrenen als Boliche Cinemes de Barcelona i al Cinema Truffaut  de Girona.  

  Més informació al web de la Generalitat

  Aquí podeu veure el tràiler en alta resolució

   

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL