• Activitat VxL d’estiu

    carnet_vxl_201xVisites amb el carnet del voluntariat i comentari en aquest blog

    Hola!

    Molts de vosaltres heu començat ja les vacances d’estiu i no ens tornarem a veure fins al setembre.  Durant aquesta pausa estiuenca  volem proposar la següent activitat al voluntariat lingüístic de Castelldefels, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans:

    comprovar els avantatges del carnet del Voluntariat per la llengua fent el següent:

    1. anant als llocs que es poden visitar amb aquest carnet,
    2. enviant-nos una fotografia de la visita (opcional)
    3. i comentant l’experiència en aquest blog.  On heu de deixar el comentari?  A la columna esquerra de la notícia, a la icona “comentaris”.

    Les fotografies cal enviar-les a l’adreça vxl.eramprunya@cpnl.cat  abans de l’11 de setembre.  Si no us feu fotografies no passa res, l’important és deixar la vostra visita comentada al blog. Volem fer un recull de les vostres experiències com a participants del Voluntariat per la llengua. I un molt bon lloc per al recull és aquest blog.

    A finals de setembre es farà un sorteig de premis entre els participants en aquesta activitat d’estiu.

    Enllaços:

    A/ Avantatges del carnet VxL

    B/ Notícia al web del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà

    Animeu-vos a participar-hi!

  1. Mª Esther

    10 jul. 14
    15:35 #

    Felicitats a tota la gent que forma el Consorci pel treball que desenvolupeu, molt útil la guia i tota la informació i activitats que ens faciliteu.

    Petons

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL