• Viladecans Televisió entrevista una aprenenta i un voluntari del Voluntariat per la llengua

    El voluntari Josep Maria Geli i l’aprenenta Blanca González, entrevistats a Viladecans Televisió

    Viladecans Televisió entrevista una aprenenta i un voluntari del Voluntariat per la Llengua

    Un voluntari i una aprenenta que participen en el Voluntariat per la Llengua a Viladecans han explicat en una entrevista a Viladecans Televisió la seva experiència. D’aquesta manera volem fer visibles les persones que amb el seu temps i esforç aconsegueixen que moltes persones que no han parlat mai en català amb ningú per vergonya i perquè es pensen que no en saben prou puguin fer-ho tranquil·lament i practicar suficientment per llençar-se a parlar amb qualsevol persona. Per a l’aprenenta, aquesta proposta és pràcticament l’única possibilitat per tenir una conversa en català fora de les aules. Donar a conèixer la seva experiència positiva i gratificant és fonamental per animar moltes altres persones a sumar-s’hi i aprofitar aquesta oportunitat.

    vxl.eramprunyà

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL