• Exposició “1714: El català ahir, avui i demà. Et prenc la paraula”

    Exposició TRICENTENARI 1714-2014

    Museu de Sant Boi (carrer del Pont, 7)
    Sant Boi de Llobregat

    L’exposició “1714: El català ahir, avui i demà. Et prenc la paraula” té per objectiu mostrar les conseqüències per a la llengua catalana del resultat de la guerra de successió del 1714.

    Ha estat produïda pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona i arriba a Sant Boi gràcies a la col·laboració del Museu de Sant Boi i el Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà.

    Horaris del Museu : dijous  i divendres de 17 a 20 h, dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h; i diumenges d’11 a 14 h.

    Si us interessa fer una visita de grup (escoles, instituts, entitats) poseu-vos en contacte amb el Museu. Obren els matins de dimarts a divendres per a visites concertades de grups. Per dinamitzar la visita  a l’exposició i treballar aquesta temàtica hi ha un blog (que trobareu als enllaços de la notícia) que conté recursos didàctics i propostes d’activitats.

    *  Entrada gratuïta si presenteu el carnet d’alumne dels cursos de català 2014-2015 o del Voluntariat per la llengua.

    Enllaços relacionats
    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL