• Nous acords de col·laboració amb el Voluntariat per la llengua de Viladecans

  Diversos establiments comercials i entitats de Viladecans col·laboren amb el programa Voluntariat per la llengua (VxL)

  Nous acords de col·laboració amb el Voluntariat per la llengua de Viladecans El Servei Local de Català (SLC) de Viladecans ha organitzat fins ara divuit edicions del programa Voluntariat per la llengua (VxL) i compta amb la col·laboració de diversos establiments comercials i diverses entitats de la ciutat.Aquest mes han signat un nou acord de col·laboració amb el VxL :> AMPA Amat Targa> AMPA Àngela Roca

  > AMPA Doctor Trueta

  > AMPA Sant Gabriel

  > Associació de Balls de saló de Viladecans

  > Centre de formació d’adults Edelia Hernández

  Els volem donar les gràcies pel seu interès i la seva participació en el programa VxL.

  Si voleu col·laborar amb el Voluntariat per la llengua no dubteu a posar-vos en contacte amb el SLC.
  vxl.eramprunyà

  Enllaços relacionats
  Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL