• El llibre del mes de novembre: L’atles furtiu, d’Alfred Bosch

  El llibre del mes de novembre: L'atles furtiu, d'Alfred Bosch

  Quin llibre ens voleu recomanar?

  Jafudà és el jove fill de Cresques d’Abraham, un cartògraf jueu de Mallorca. L’acció arrenca quan el rei encarrega al mestre un mapamundi especial -el més bell i savi que mai s’hagi dibuixat. Un bon dia, Cresques comunica als seus la decisió de fer-ne dos, d’Atles: el que els han demanat i un segon, el furtiu, que recollirà les veus més secretes i totes les llegendes del món, aquell món seu del segle XIV. Així ho fan, comptant amb informadors privilegiats, dos dels quals estableixen una relació molt especial amb Jafudà: un armeni cec i una princesa africana. Arribat el moment, el noi rep l’encàrrec de portar els mapes a la cort de Barcelona. Però un d’ells, el furtiu, desapareix, i comença una aventura inquietant i dramàtica per  recuperar el tresor.

    

  També el podeu trobar adaptat a lectura fàcil:  Eumo editorial – col·lecció Català Fàcil

  Els podeu trobar  a les llibreries de Sant Boi i a la xarxa de biblioteques.

  1. RECOMANA UN LLIBRE AQUÍ
  2. FÒRUM SOBRE LLIBRES Què llegeixes?
  3. ENLLAÇ A LA NOTÍCIA WEB DEL CNL ERAMPRUNYÀ

  SLC de Sant Boi de Llobregat

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL