• Entrevista a Ràdio Sant Boi amb motiu de la campanya I tu, jugues en català?

  La periodista Mònica Santacreu, presentadora del magazine matinal Dia i mig de Ràdio Sant Boi, ha entrevistat la  responsable i dinamitzadora del Servei Local de Català de Sant Boi de Llobregat
  Entrevista a Ràdio Sant Boi amb motiu de la campanya I tu, jugues en català?

  I sobre el Voluntariat per la llengua i les inscripcions als cursos i tallers de català

  El magazine Dia i mig s’emet de dilluns a divendres, de 10 a 12 h, a Ràdio Sant Boi, conduït per la periodista Mònica Santacreu.Dijous 20 de novembre  el tema principal de l’entrevista ha estat la campanya de difusió dels jocs i les joguines en català  “I tu, jugues en català?” que el SLC de Sant Boi està duent a terme. Altres temes han estat l’actual edició del Voluntariat per la llengua i el proper període d’inscripció als cursos i tallers de català del segon trimestre,  que serà del 15 al 19 de desembre.

  Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí  (minut 23)

  Ràdio Sant Boi (89.4 FM) u
  SLC de Sant Boi de Llobregat

  Enllaços relacionats

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL