• Lectura en veu alta de la Petita història de Paco Candel

  DSC_0176Com a commemoració dels cinquanta anys de la publicació del llibre Els altres catalans

  El Servei Local de Català de Gavà, amb la col·laboració de la Biblioteca Josep Soler Vidal, ha organitzat una lectura en veu alta de la Petita història de Paco Candel, de Genís Sinca. La lectura s’ha fet el dia 18 de novembre a les 6 de la tarda a la sala d’actes de la Biblioteca JSV i hi han participat voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua  i alumnat del curs Elemental 1 d’aquest municipi.

  Amb aquesta activitat s’ha volgut commemorar els cinquanta anys de la publicació del llibre Els altres catalans, de Paco Candel. La Direcció General de Política Lingüística ha editat l’adaptació de la breu biografia de Paco Candel, que Genís Sinca va publicar el 2009. L’edició d’aquesta obra s’enmarca en el programa interdepartamental Paco Candel. Catalunya, un sol poble, i busca contribuir a la reflexió i la sensibilització al voltant del fet migratori, sobre el qual la visió de Paco Candel és, encara avui, una aportació decisiva per a la cohesió social.

  Notícia al web del CNL Eramprunyà

  Notícia al portal del Voluntariat per la llengua

  Fotos

  Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL