Arxiu per gener, 2015

  • Operació cacauet al XVIII Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels

    imatge cartell castelldefels fomat petitEl mes de febrer es projectarà Operació cacauet als Yelmo Cines Castelldefels dins el Cicle de cinema infantil en català. Les projeccions tindran lloc el dissabte 28 de febrer (16 h) i diumenge 1 de març (12 h).

    L’esquirol Surly i el seu amic Buddy planegen cometre el gran robatori de la seva vida en una botiga de fruits secs. Pràcticament sense adonar-se’n, es veuran involucrats en l’atracament a un banc que estan planejant uns gàngsters.

    Dins del cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Cines i de l’Ajuntament de Castelldefels, es programa una pel·lícula mensual destinada al públic infantil i juvenil. Les projeccions s’inicien el mes de novembre i finalitzen el mes de juny.

    L’entrada per a qualsevol de les projeccions del Cicle tindrà un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

     

    Operació cacauet

    Dissabte 28 de febrer (16 h) i diumenge 1 de març (12 h)

    a Yelmo Cines Castelldefels (l’Ànec Blau)

    Article complet

  • Visiteu les pàgines de Facebook i Twitter del CNL Eramprunyà

    CNL Eramprunyà  El CNL Eramprunyà estrena pàgina de Facebook

    Si voleu estar informats sobre les activitats dels quatre SLC (Caselldefels,Gavà, Sant Boi i Viladecans) que formen el Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà entreu a la nova pàgina de Facebook.

    Hi podeu entrar des de la nostra pàgina web, on hi ha l’agenda d’activitats, les notícies i tots els recursos que us podem oferir. També podeu entrar a la nostra pàgina de Twitter.

    1. Facebook
    2. Twitter
    3. Web del CNL Eramprunyà

    Us convidem a fer-vos amics del CNL Eramprunyà en aquestes xarxes socials, animeu-vos a entrar-hi!

    Article complet

  • Ateneu Torrellenc: A ritme de boleros i tangos

    Banda de Música del Prat: A ritme de boleros i tangos

    Diumenge 1 de febrer, 18h

    Ateneu Torrellenc (plaça de l’Ajuntament, 2, Torrelles de Llobregat)

    A ritme de boleros i tangos és un espectacle pensat per a gaudir d’una tarda especial per als amants de les bones cançons d’amor de tota la vida. Us proposem un viatge sense fronteres on podrem gaudir dels ritmes llatinoamericans més emblemàtics com són el bolero i el tango. Us oferim una selecció dels temes més representatius d’aquests gèneres de tota la vida de la mà de la Banda de Música del Prat de Llobregat, una prestigiosa formació de 50 músics amb una reeixida trajectòria i amb un repertori que abasta des dels estils més clàssics fins a la música tradicional i moderna.

    DURADA: 80 minuts

    DIRECCIÓ ARTÍSTICA:  Joan Carles Chordà i Escrivà

    Recordeu que si es presenta el carnet d’alumne dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística o de participant del Voluntariat per la llengua es pot gaudir d’un 10 % de descompte en el preu de l’entrada dels espectacles de l’Espai A

    MÉS INFORMACIÓ

     

    Article complet

  • Avions 2: equip de rescat al XVIII Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels

    imatge petita cinema gener

     

    El mes de gener es projectarà Avions 2: equip de rescat als Yelmo Cines Castelldefels dins el Cicle de cinema infantil en català. Les projeccions tindran lloc el dissabte 24 de gener (16 h) i diumenge 25 (12 h).

    El popular avió de carreres Dusty descobreix que el seu motor està espatllat, i això fa que no pugui tornar a competir. Malgrat la terrible notícia, no es desanima i decideix utilitzar la seva experiència per tal d’unir-se a l’equip antiincendis.

    Dins del cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Cines i de l’Ajuntament de Castelldefels, es programa una pel·lícula mensual destinada al públic infantil i juvenil. Les projeccions s’inicien el mes de novembre i finalitzen el mes de juny.

    L’entrada per a qualsevol de les projeccions del Cicle tindrà un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

     

    Avions 2: equip de rescat

    Dissabte 24 de gener (16 h) i diumenge 25 (12 h)

    a Yelmo Cines Castelldefels (l’Ànec Blau)

     

    Article complet

  • Corranda VxL improvisada

    IMG_8484

    Això és improvisació i esperit de col·laboració de voluntaris que s’acabaven de conèixer:

    Corranda cantada per Manel Sunyer Mas, voluntari de Viladecans, amb lletra de Maria Josep Udina, voluntària de Castelldefels, al dinar de Nadal d’aprenents i voluntaris del CNL Eramprunyà (17 de desembre de 2014):

     

    LLETRA:

    Cati que ens has dut la Queta:
    Voluntaris i aprenents
    hem estat de xerrameca
    i hem mastegat amb les dents.
    Que l’any vinent continuïn
    les ganes de ben parlar.
    Que s’hi afegeixi qui vulgui.
    Cati, gràcies pel dinar.

    Partitura Corranda Dinar Nadalenc 2014

    Dinar de Nadal del voluntariat eramprunyanenc

    Moltes gràcies per la copla, per haver vingut al dinar i per pertànyer al Voluntariat per la llengua!

     

    Article complet

  • Els llibres del mes de gener: Les claus de vidre i Qui és el culpable? de Jaume Fuster

    En aquesta nova activitat, nosaltres us recomanem un parell de llibres cada mes i vosaltres teniu un espai per fer el mateix. Farem un recull amb tots els llibres recomanats i el publicarem en aquest web per Sant Jordi.
    Els llibres del mes de gener: Les claus de vidre i Qui és el culpable? de Jaume FusterLes claus de vidre

    Quin llibre ens voleu recomanar?

    Les claus de vidre

    Autor: Jaume Fuster

    És una novel·la de gènere negre en la qual Lluís Arquer, un detectiu barroer i poc  subtil , haurà d’esbrinar els disset enigmes que aniran sorgint .Es tracta, doncs, de relats curts on els lectors tenen l’oportunitat de donar nom i cognoms al culpable. A les pàgines finals del llibre el protagonista ens revela la solució de cada cas i ens explica com hi ha arribat.

    Qui és el culpable?   

    Autor: Jaume Fuster

    Adaptat a lectura fàcil

    Selecció de cinc relats de l’escriptor, traductor i guionista Jaume Fuster, representant català contemporani de la narració policíaca i d’intriga, i creador del detectiu privat Lluís Arquer. Aquest personatge explica, sovint amb ironia, la història de cinc casos en què ha participat per trobar l’autor o la causa d’uns fets que van contra la llei: robatoris, assassinats, desaparicions, etc.

    Els podeu trobar a les llibreries i a la xarxa de biblioteques.

    1. RECOMANA UN LLIBRE
    2. FÒRUM SOBRE LLIBRES: Què llegeixes?

    SLC de Sant Boi de Llobregat

    Enllaços relacionats

    Article complet

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL