• El llibre del mes de febrer: El cafè de la granota, de Jesús Montcada

  Quin llibre ens voleu recomanar?

  En aquesta nova activitat, nosaltres us recomanem un parell de llibres cada mes i vosaltres teniu un espai per fer el mateix. Farem un recull amb tots els llibres recomanats i el publicarem en aquest web per Sant Jordi.

  El cafè de la granota

  Autor: Jesús Moncada

  Catorze contes que tenen un rerefons comú i un caràcter unitari. Es podria pensar que els contes han estat escrits com a independents i que l’autor no pretenia constituir una unitat mentre els escrivia, però els trets comuns i una sèrie d’elements que els impregnen a tots fan que finalment els contes es trobin en perfecta sintonia i homogeneïtat.

  Tots els contes d’una manera o una altre tenen com a epicentre el poble de Mequinensa.

  cafègrantoa1

   

   

   

   

   

  També el podeu trobar adaptat a lectura fàcil.

  Eumo editorial – col·lecció Català Fàcil 17​

  cafèdelagranotacf

   

  Els podeu demanar a les biblioteques de Sant Boi.   Més informació:

  Sobre l’autor i els seus llibres:

  http://www.jesusmoncada.cat/?page_id=5

  Sobre el llibre:

  http://lletra.uoc.edu/ca/obra/el-cafe-de-la-granota-jesus-moncada


  RECOMANA UN LLIBRE AQUÍ

  Activitats de foment de la lectura en català del mes de febrer a Sant Boi de Llobregat

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL