• El Voluntariat per la llengua (VxL) de Sant Boi forma part de la Xarxa de voluntariat de Sant Boi

  La Xarxa de Voluntariat de Sant Boi, una iniciativa d’entitats locals que vol promocionar el voluntariat a la nostra ciutat i el treball en xarxa entre les entitats, es va presentar el 20 de gener de 2015. El VxL que organitza el Servei Local de Català de la ciutat en forma part.

  El Voluntariat per la llengua (VxL) de Sant Boi forma part de la Xarxa de voluntariat de Sant Boi   La creació de la Xarxa de Voluntariat de Sant Boi és una iniciativa d’entitats i organismes de la ciutat que duen a terme diferents activitats i projectes amb l’ajut de persones voluntàries.

  Els objectius de la Xarxa són:

  1. Promocionar el voluntariat a la ciutat de Sant Boi.
  2. Informar sobre les entitats i organismes de la ciutat que duen a terme activitats amb l’ajut de persones voluntàries.
  3. Fer difusió de les oportunitats de voluntariat que hi ha a la ciutat.
  4. Convertir cada entitat i organisme de la xarxa en un punt d’informació del voluntariat de la ciutat.
  5. Fomentar el treball en xarxa de les entitats i organismes que en formen part.

  La Xarxa  ha creat una pàgina web amb l’objectiu que sigui un punt de voluntariat virtual.  El VxL de Sant Boi de Llobregat forma part d’aquesta xarxa i en fa difusió a la pàgina web.

  ENLLAÇOS:

  1. Notícia del Servei Local de Català de Sant Boi de Llobregat
  2. Web de la Xarxa de voluntariat de Sant Boi
  3. Entrevista a Ràdio Sant Boi
  4. Notícia al portal del Voluntariat per la llengua

   

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL